Kontakt / contact     Hauptseite / page principale / pagina principal / home     zurück         / retour / indietro / atrás / back
D - ENGL - ESP - F - It   
<<
        >>

Het leven van homos / gays 02

De psyche van homo's met gigantische depressieproblemen - hoge cijfers voor kindermishandeling, moord en zelfmoord

Wanneer de anus niet meer sluit bij homo's vanaf 30 jaar, komt schizofrenie tot stand, omdat ze denken dat homo zijn een "vrijheid" is, maar het is een hel met verbanden en luiers, en dan maakt het ze niet meer uit. De depressie wordt gevolgd door drugs, kindermishandeling, moorden, zelfmoorden.
Mobbing und Verzweiflung  Heroin-Spritzenbesteck für eine Überdosis, um einen Selbstmord auszuführen  Bub als Missbrauchsopfer, 35% der Kinderschänder an Buben sind Schwule  Mörder, Schuss mit Revolver
Mobbing en wanhoop [3] - Heroïne-spuit ingesteld voor overdosis om zelfmoord te plegen [5] - Jongen als slachtoffers van seksueel misbruik, 35% van kinderverkrachters bij jongens is homo [7] Moordenaar, doodgeschoten met revolver [12]

gepresenteerd door Michael Palomino (uit 2018)

Delen:

Facebook
Homo's hebben een enorm depressieprobleem
Coming out Day e.V. Logo
2001: Mobbing en geweld tegen lesbische en homoseksuele jongeren
Lesbische en homoseksuele jongeren zijn het slachtoffer van mobbing en geweld in gezinnen, in scholen en in het grote publiek.
(origineel duits: Lesbische und schwule Jugendliche sind Opfer von Mobbing und Gewalt in Familie, Schule und der Öffentlichkeit)
http://www.coming-out-day.de/informationen/fakten.html

Mobbing gegen schwule und lesbische Jugendliche und Selbstmordgedanken sowie Selbstmordversuche  Mobbing und Verzweiflung
Mobbing tegen lesbische en homoseksuele jongeren en zelfmoordgedachten en zelfmoordpogingen [1] - mobbing en wanhoop [3]

<Meer dan de helft van hen heeft laster en mobbing van hun leeftijdsgenoten meegemaakt. Ongeveer vier op de tien vrienden zeiden vaarwel. Hetzelfde aantal is beledigd in het openbaar, bijna een derde op school. Leerlingen ervaren dat lesbiennes en homo's vaak als zijn doelwit voor grappen en minachting zonder dat leerkrachten gepast reageren.

Zo verdedigt slechts ongeveer 18% van de leerkrachten lesbiennes en homoseksuelen in de klas, maar meer dan 27% lacht of is het eens met homofobe opmerkingen.

Lichamelijk geweld als gevolg van seksuele identiteit is al ervaren door 7% van de lesbiennes en homoseksuele adolescenten op school, en 5,7% in het openbaar. 1,5 procent van de jongeren wordt getroffen door huiselijk geweld vanwege hun homoseksualiteit.

De figuren illustreren: Homofoob geweld is alomtegenwoordig en vindt vooral plaats op verbaal, psychologisch vlak. In de meeste gevallen ervaren jongeren het beschreven geweld niet één, maar meerdere keren.

Bronnen:
"Homo jongeren: Resultaten over levenssituatie, sociale en seksuele identiteit", studie van het ministerie van Vrouwen, Arbeid en Sociale Zaken van Niedersachsen, 2001>.

(origineel duits: „Schwule Jugendliche: Ergebnisse zur Lebenssituation, sozialen und sexuellen Identität“, Studie des Niedersächsischen Ministeriums für Frauen, Arbeit und Soziales, 2001>)

========

Coming out Day e.V. Logo

2003: Zelfmoordcijfer onder lesbische en homo jongeren 4 tot 7 keer hoger dan onder hetero's - door discriminatie en "familiale schande"
Lesbische en homoseksuele adolescenten hebben vier tot zeven keer meer zelfmoorden
(origineel duits: Lesbische und schwule Jugendliche haben eine vier- bis siebenmal höhere Suizidrate)
http://www.coming-out-day.de/informationen/fakten.html

<Het risico op zelfmoord onder lesbiennes en homo's tussen de 12 en 25 jaar is vier tot zeven keer hoger dan onder jongeren in het algemeen. Hoe jonger de jongeren zijn wanneer ze naar buiten komen, hoe groter het risico op zelfmoord.

Volgens de studie van de Berlijnse Senaat "Ze houdt van haar. Hij houdt van hem" (origineel duits: "Sie liebt sie. Er liebt ihn.") zes op de tien respondenten hebben er al over nagedacht een einde te maken aan hun leven, de meisjes iets vaker dan de jongens. 18% heeft al geprobeerd zelfmoord te plegen. De ervaring leert dat het risico op zelfmoord toeneemt met het aantal eerdere zelfmoordpogingen.

Vooral de adolescenten lopen risico, die

-- zijn ongewenst en ongewenst in de familie, emotioneel verwaarloosd,
-- worden afgewezen of overweldigd [door werk of taken],
-- in een steeds gespannen familiale sfeer leven,
-- geweld ervaren (fysiek en/of psychologisch),
-- zware verliezen, scheidingen en breuken hebben geleden,
-- een problematische coming out hebben.

Vooral de jongemannen lijden aan de angst of het besef homo te zijn. Na een zelfmoordpoging vertelden veel homoseksuele jongeren ons dat ze hun ouders wilden bevrijden van de schande van een homoseksueel kind.

Niet homoseksualiteit zelf leidt tot zelfmoord, maar eigen (gerechtvaardigde) angsten, ervaringen met reacties uit de eigen omgeving (ouders, leeftijdgenoten, school) en maatschappelijke evaluatie.

Hoe minder acceptatie en sociale inclusie, hoe groter de zelftwijfel en hoe dieper mogelijk de crisis (...). In het algemeen zijn het de langdurige stressfactoren die bepalend zijn voor de levenshouding van jongeren die het risico lopen om zelfmoord te plegen.

Jongeren die het risico lopen om zelfmoord te plegen praten meestal niet over hun homoseksualiteit in counselingcentra, met counselors, etc., of pas veel later of alleen op verzoek, omdat ze niet zeker zijn van de houding van de counselors/docenten... over dit onderwerp. Jongeren staan daarom vaak volledig op zichzelf.

Bronnen:
"Over de leefsituatie van jonge lesbiennes en homoseksuele mannen - homoseksualiteit en suïcidaliteit", Afdeling, Dipl.-psycholoog Sigrid Meurer (Counseling Center Neuhland, Modelopzet voor suïcidale kinderen en adolescenten)
in: "Kracht gevraagd - Ouders en hun homoseksuele kinderen, Procedure van de federale oudervergadering, BEFAH e.V.", Berlin 2003, info@befah.de>

(origineel duits: „Zur Lebenssituation junger Lesben und Schwuler - Homosexualität und Suizidalität“, Referat, Dipl.-Psychologin Sigrid Meurer (Beratungsstelle Neuhland, Modelleinrichtung für suizidgefährdete Kinder und Jugendliche)
in „Stärke gefragt - Eltern und ihre homosexuellen Kinder, Tagungsband Bundeselterntreffen, BEFAH e.V.“, Berlin 2003, info@befah.de>

========

Huffington Post    online, Logo

14.10.2018: Homo's lijden aan eenzaamheid - drugs, depressie, zelfmoord
Epidemisch van eenzaamheid: Waarom drugs, depressie en zelfmoord vaker voorkomen onder homo's dan ooit tevoren
(origineel duits: Epidemie der Einsamkeit: Warum Drogen, Depressionen und Selbstmorde unter Schwulen so verbreitend sind, wie noch nie)
https://www.huffingtonpost.de/michael-hobbes/einsamkeit-drogensucht-depression-und-selbstmord-schwulen_b_18224392.html

Heroin-Spritzenbesteck für eine Überdosis, um einen Selbstmord auszuführen
Heroïnespuit voor één overdosis om zelfmoord te plegen [5]

De jonge homo's weten niet wat ze met hun leven moeten doen? Vreemd dat er geen clubs zijn om drugs, depressie en zelfmoord te voorkomen.

Het artikel:

<Homoseksuelen doden elkaar vaker dan heteroseksuelen. En ze hebben vaak last van psychische problemen. Michael Hobbes op het drama van de homoseksuele man.

"Ik was altijd zo testy toen de meth opraakte," zegt mijn vriend Jeremy.

"Als je het hebt, moet je verder gaan. Als je er nog geen hebt, is het alsof, 'Oké, ik nu terug kan gaan naar mijn leven.' Ik heb niet geslapen het hele weekend en ik ging naar die seks feesten en voelde me als stront tot woensdag. Ongeveer twee jaar geleden ben ik overgestapt op cocaïne omdat ik de volgende dag kon werken.

Jeremy was in het ziekenhuis toen hij me det vertelde. Hij zegt niet precies hoe de overdosis is gebeurd, alleen dat een vreemde de ambulance heeft gebeld en dat hij hier wakker werd.


"De drugs waren een combinatie van verveling en eenzaamheid" - [homo's spelen het perfecte front om hun lijden te verdoezelen tot ze instorten]

Ik had nooit gedacht dat ik zo'n gesprek zou voeren met mijn vriend Jeremy. Tot een paar weken geleden, had ik geen idee hij hardere drugs dan martinis gebruikte.

Hij is sportief, intelligent, glutenvrij en draagt elke dag van de week een schoon overhemd. Toen ik hem drie jaar geleden ontmoette, wilde hij weten waar je goede crossfit kunt doen.

"De drugs waren een combinatie van verveling en eenzaamheid", zegt hij. "Vrijdagavond kwam ik thuis van het werk, helemaal uit elkaar geklopt, en vroeg mezelf af, 'Wat nu,' Dus belde ik rond om meth geleverd te krijgen en feesten op het internet te bekijken. Het is of dat, of bekijk alleen een film."

Jeremy is niet mijn enige homovriend die problemen heeft. Malcolm verlaat het huis nauwelijks omdat hij ernstig angstig is. Door Jared's depressie zijn zijn sociale contacten nu beperkt tot mij, de sportschool en het internet. En er was Christian, de tweede man die ik ooit kuste en die zichzelf doodde op 32, twee weken nadat zijn vriend hem verliet.

Jarenlang heb ik het leven van mijn heteroseksuele en homoseksuele vrienden uit elkaar zien drijven. De ene helft van mijn sociale netwerk is vertrokken in families en voorsteden, de andere worstelt met isolatie en angst, harddrugs en riskante seks.


Depressie, eenzaamheid en drugs komen in de homoseksuele gemeenschap zo vaak voor als tientallen jaren geleden - [de erkenning van een homohuwelijk brengt niet meer geluk! - De depressie blijft - door de anus die niet meer sluit]

[Het artikel verbergt dat de belangrijkste oorzaak van depressie bij homo's de anus is, die niet meer sluit].

Niets van dit alles komt overeen met wat ik in gedachten had onder het leven van een homoseksuele man. Ik werd ook niet gepest door mijn collega's of afgewezen door zijn familie. Hij kan het zich niet eens herinneren dat hij ooit een faggot werd genoemd.

Zijn lesbische moeder voedt hem op in een buitenwijk aan de westkust [in de "VS"]: "Op mijn twaalfde kwam ze naar me toe (coming out)", zegt hij. "En in de volgende zin zei ze dat ik homo was. Toen besefte ik het nog niet eens."

Jeremy en ik zijn 34. In ons leven hebben homoseksuelen meer sociale en juridische acceptatie gekregen dan ooit tevoren. In mijn eigen tienerjaren was het homohuwelijk een verre droom, in de kranten met aanhalingstekens geschreven. Vandaag heeft het de goedkeuring van het hooggerechtshof.

[Erkenning van het homohuwelijk verandert de mentale toestand van homo's niet]

De maatschappelijke acceptatie van het homohuwelijk is gestegen [in VS] van 27 procent in 1996 naar 61 procent in 2016. In de popcultuur zijn homofiguren zo alledaags dat ze zelfs fouten kunnen maken.

Toch - terwijl we de omvang en het tempo van deze verandering vieren, zijn depressie, eenzaamheid en drugs zo gewoon in de homogemeenschap als tientallen jaren geleden. Afhankelijk van de studie is het zelfmoordpercentage bij homo's twee tot tien keer hoger dan bij heteroseksuelen. Depressieve fasen komen bij ons twee keer zo vaak voor.

[Supplement: De anus die niet sluit na 30 blijft onvermeld].


Volgens een recent onderzoek onder homoseksuele mannen in New York had driekwart van hen last van angstaanvallen of depressies, nam drugs of alcohol of had onbeschermde seks. Ook al spreken we constant over 'verkiezingsfamilies', maar homoseksuele mannen hebben niet zoveel goede vrienden als heteroseksuelen of lesbische vrouwen.

[Supplement: Blijkbaar wordt de depressie NIET door wetten veroorzaakt, maar alleen door de anus, die niet langer sluit, als iemand te veel anale seks heeft en te grote voorwerpen indrukt. Hoe meer anale seks de homo's met grote objecten hebben, hoe slechter de anus, die niet meer sluit na 30. De homo's van 30 worden tot binddragers en van 40 tot luierdragers. De "vrijheid" is voorbij en DAT veroorzaakt de permanente depressie].

In Nederland lijden homoseksuelen drie keer zo vaak aan affectieve stoornissen als heteroseksuelen - [hoewel Nederland zeer homovriendelijk is]

Ik wil niet doen alsof ik objectief ben.  Ik ben een homoseksuele man, tijdelijk alleen wonend, opgevoed in een normale kleine stad door ouders die waren georganiseerd in een vereniging van familieleden van homoseksuelen.

Niemand in mijn omgeving is gestorven aan aids.  Ik ben nooit direct gediscrimineerd en ben naar buiten gekomen in een wereld waar huwelijk, jachthekken en een golden retriever niet alleen haalbare doelen waren voor een homoseksuele man, maar zelfs van hem werden verwacht.

"Voor sommige homo's waren het homohuwelijk en wetswijzigingen een verbetering," zegt Christopher Stults.  Aan de Universiteit van New York onderzoekt hij de verschillen in geestelijke gezondheid tussen homo's en heteroseksuelen.  "Maar vele anderen waren teleurgesteld.  Nu hebben we deze juridische status bereikt, maar toch zijn nog niet alle verwachtingen waargemaakt.

[NL: Ondanks het homohuwelijk sinds 2001 blijft het gevoel van leegte bestaan: 3x zoveel affectieve stoornissen als normaal, 10x zoveel zelfmoordgedachten en zelfmoordpogingen als normaal]

Niet alleen Amerikanen kennen dit gevoel van leegte.  In Nederland bestaat het homohuwelijk al sinds 2001, maar toch lijden homoseksuelen drie keer zo vaak aan affectieve stoornissen als heteroseksuelen, en "zelfmoordneigingen" komen tien keer zo vaak voor

[Zweden: Homohuwelijk sinds 2009 - maar 3 keer zo hoog zelfmoordpercentage onder homo's als onder hetero's]

Zweden kent sinds 1995 partnerschappen en sinds 2009 een gelijk huwelijk, maar mannen die met mannen getrouwd zijn hebben een zelfmoordpercentage dat drie keer zo hoog is als mannen die getrouwd zijn met vrouwen.

Al deze moeilijk te dragen statistieken leiden tot dezelfde conclusie: Als een man zich aangetrokken voelt tot andere mannen, loopt hij nog steeds het risico op een gevaarlijke vervreemding. Het goede nieuws: epidemiologen en sociale wetenschappers begrijpen de redenen nu beter dan ooit.

[Supplement: Epidemiologen en sociale wetenschappers hebben GEEN idee over het cruciale punt: Kennelijk wordt de depressie NIET veroorzaakt door wetten, maar door de anus, die niet meer sluit als je te veel anale seks hebt en te grote objecten in duwt. Hoe meer anale seks de homo's hebben met grote objecten, des te erger wordt de anus, die niet meer sluit na 30. Vanaf 30 jaar worden homo's verbandendrager en vanaf 40 jaar luierdrager. "Vrijheid" is voorbij en DAT provoceert de permanente depressie].

Travis Salway, onderzoeker bij het Centrum voor Ziektebeheersing in Vancouver (Center for Disease Control), onderzoekt al vijf jaar waarom homomannen elkaar nog steeds doden.

"Vroeger waren homoseksuele mannen eenzaam omdat ze er niet uit konden komen," zegt hij. "Maar vandaag zijn er miljoenen homo's naar buiten gekomen en voelen ze nog steeds dezelfde isolatie.

[Omdat het hoofdprobleem, de anus, die niet meer sluit, niet wordt opgelost. Het uitje (coming out) is nog niet af!].


Homo's werden uit hun families verdreven, hun liefdesleven werd verboden

We zullen elkaar ontmoeten voor de lunch in een kleine noedelkroeg. Het is november en hij draagt jeans, overschoenen en een trouwring. "Homohuwelijk, vraag ik.

"Zelfs monogaam", zegt hij.

Salway groeide op in Celina, Ohio, een industriestad met ongeveer 10.000 inwoners, waar 21-jarigen streden om een huwelijk met de universiteit. Hij werd een homo genoemd nog voordat hij het wist.

"Ik was vrouwelijk en zong in het koor", zegt hij. "Dat was genoeg. De meeste van zijn middelbare school jaren had hij een vriendin en vermeden relaties met jongens totdat hij kon weglopen.

Tegen het eind van de jaren negentig was hij sociaal werker en epidemioloog, en de toenemende afstand tussen heteroseksuele en homoseksuele vrienden irriteerde hem evenzeer als ik. Was er misschien meer dan tot dan toe werd aangenomen over homomannen en geestelijke gezondheid?

Disparatie kwam voor het eerst aan het licht in de jaren 1950 en 1960, en artsen beschouwden het als een symptoom van homoseksualiteit als zodanig, een van de vele verschijningsvormen van wat toen bekend stond als "seksuele inversie". Bij het opstijgen van de homobeweging werd homoseksualiteit van de lijst met geestelijke stoornissen verwijderd en werd het probleem verklaard door een trauma. Homo's werden uit hun families verdreven, hun liefdesleven werd verboden. Natuurlijk bereikten hun depressie- en zelfmoordcijfers zorgwekkende niveaus.

"Zo voelde ik me," zegt Salway, "dat de homo zelfmoord het product was van een eerdere periode, of vooral voorkwam bij jonge mensen die geen andere uitweg zagen."

[Homo zelfmoorden hebben overal hetzelfde tarief - of in homofobe of homovriendelijke gebieden!]

Toen nam hij de gegevens. Het probleem was niet alleen zelfmoord, en het kwam niet alleen voor bij tieners, niet alleen op gebieden met ongebreidelde homofobie.

Hij ontdekte dat homo's overal en op elke leeftijd vaker last hebben van hart- en vaatziekten, kanker, seksverslaving, erectiestoornissen, allergieën, astma en vele andere ziekten. In Canada sterven al jaren meer homo's aan zelfmoord dan aan aids.

Recapitulatie

De ziekten van homo's - in homofobe of homovriendelijke gebieden
-- Hart en bloedvaten ziekten [door slechte voeding]
-- Kanker [komt alleen voor bij lage pH als gevolg van slechte voeding]
-- Seksenverslaving [wanneer het seksleven van invloed is op het beroepsleven]
-- Erectiestoornissen [als gevolg van slechte voeding]
-- Allergieën [is een beschadiging van het vaccin, is ook te wijten aan een lage pH als gevolg van slechte voeding]
-- Astma [is een beschadiging van het vaccin, is ook te wijten aan een lage pH als gevolg van slechte voeding]
[-- niet vermeld: De anus is na 30 jaar gebroken en sluit niet meer, de homo wordt chronisch verbanddrager en chronisch luierdrager, discriminatie en depressie nemen toe].
-- Zelfmoorden.


De stress om voortdurend bereid te zijn gediscrimineerd te worden

[Homo's worden zenuwachtig ziek, of ze nu gediscrimineerd worden of niet]

"Er zijn homomannen die nooit seksueel of fysiek zijn aangevallen maar lijden aan dezelfde posttraumatische stressstoornissen als mensen die gevechtssituaties of verkrachtingen hebben meegemaakt", zegt Alex Keuroghlian, psychiater bij het Centrum voor bevolkingsonderzoek van Fenway Institute op het gebied van LHBT-gezondheid (Fenway Institute's Center for Population Research in LGBT Health).

Homomannen zijn "gekalibreerd om discriminatie te verwachten", gelooft Keuroghlian. We blijven onze omgeving scannen om te zien of we eruit kunnen vallen. We vechten voor zelfverzekerdheid. We spelen onze sociale mislukkingen in een oneindige lus.

Maar het meest verrassend aan deze symptomen is het feit dat we ze over het algemeen niet eens als symptomen waarnemen. Sinds Salway deze gegevens heeft verwerkt, interviewt hij homoseksuele mannen die een zelfmoordpoging hebben overleefd.

[Homo's lijken minder in staat om problemen op te lossen omdat ze veel meer gestrest zijn, omdat ze in de minderheid zijn - en daarom denken ze meer aan zelfmoord]

"Als je hen vraagt waarom ze hun eigen leven willen leiden, noemen de meesten hun homoseksualiteit zelfs niet. In plaats daarvan vertellen ze hem over relatieproblemen, professionele problemen, financiële problemen. "Ze zien hun seksualiteit niet als een beslissende factor in hun leven. Toch is hun zelfmoordpercentage tien keer zo hoog.

Dit fenomeen wordt in de wetenschap beschreven met het "minderheid stress model".  In zijn meest directe vorm is het heel eenvoudig: tot een marginale groep behoren betekent extra inspanningen.

Als enige vrouw in een zakelijke bijeenkomst of als enige zwarte persoon in een studentenhuis, moet je veel meer denken dan de meerderheid.  Als men zich wel of niet tegen de baas verdedigt, komt men dan overeen met de clichés over vrouwen op de werkvloer?

Als je een test hebt verprutsen, denken mensen dan dat het de race is?  Ook al is men niet openlijk gestigmatiseerd, deze constante overpeinzingen laten hun sporen na op de duur.


De hele afwijzing gebeurde alleen in mijn hoofd - [Stressstoornissen omdat u tot een minderheid behoort]

John Pachankis doet bij Yale onderzoek naar stress.  Volgens hem ontstaat de stoornis in de ongeveer vijf jaar tussen de ontdekking van de eigen seksualiteit en het moment waarop we erover praten met anderen.

In deze tijd hebben zelfs relatief onbeduidende stresssituaties een onevenredig groot effect - niet omdat ze traumatisch zouden zijn, maar omdat we er klaar voor zijn.  Salway: "Je hoeft niet eens homoseksueel te worden genoemd om je gedrag zo aan te passen dat het je niet overkomt.

Het was hetzelfde in mijn tienerjaren: altijd op wacht, gewoon niets verkeerd zeggen, altijd onder stress, altijd overcompenserend.  Terwijl ik met een schoolvriend bij de waterglijbaan in een avonturenbad zat te wachten, ving hij me op om naar hem te staren.

"Dude, waar kijk je naar?  Ik kon hem gewoon afleiden, zoiets als "Sorry, jij bent niet mijn type", maar in de weken daarna werd ik gekweld door de gedachte aan wat hij waarschijnlijk van me vond.  En hij kwam er nooit meer op terug.  Al die verwerpingen zaten in mijn hoofd.

"Kerel, wat staar je naar mij?" Ik was gewoon afgeleid, zoiets als "Sorry, je bent niet mijn type", maar in de weken die volgden werd ik gekweld door wat hij van me vond. Hij kwam er nooit meer op terug. De hele afwijzing was alleen in mijn hoofd.


Opgroeien als homo is dergelijk zo stressvol als opgroeien in extreme armoede - [en de posttraumatische stressstoornis eindigt NOOIT!]

"Het echte trauma voor homo's is de lange periode," zegt William Elder, trauma-onderzoeker en psycholoog. "Een enkel trauma is een posttraumatische stressstoornis die na een half jaar therapie genezen kan worden.

Maar wanneer je jarenlang steeds weer naar stressvolle situaties terugkeert en je dan afvraagt: "Was dat vanwege mijn seksualiteit?" Het kan het effect zelfs verergeren." Hij die zijn homoseksualiteit verbergt, volgens ouderling, is altijd in de positie van een mens opnieuw licht geslagen op de arm.

In het begin hij is geërgerd. Na een tijdje wordt hij boos. Tenslotte kan hij niets anders bedenken.

En dan bouwt de stress zich op in het lichaam omdat je er elke dag mee omgaat.

Opgroeien als homo is blijkbaar dergelijk zo stressvol als opgroeien in extreme armoede.

[De hormoonvraag]

Volgens een onderzoek uit 2015 produceren homo's minder stressregulerend hormoon cortisol. Hun organisme is zo actief geweest in zijn adolescentie dat ze als volwassenen lui worden, zegt Katie McLaughlin, een van de auteurs van de studie.

[De constante stress van homo's -- ÉÉN idioot is genoeg om de stress voor het leven te verhogen].

In 2014 zijn de cardiovasculaire risicofactoren van hetero- en homoseksuele adolescenten met elkaar vergeleken. Het bleek dat de homoseksuele kinderen niet langer werden blootgesteld aan stresssituaties - dat heteroseksuele adolescenten ook problemen hadden - maar dat ze meer schade toebrachten aan hun zenuwstelsel.

Zelfs Salway, die zich intensief bezighoudt met de stress van minderheden, voelt zich soms ongemakkelijk om Vancouver heen en weer te slenteren met zijn partner. Hij is nog nooit aangevallen, maar sommige idioten hebben hem in het openbaar een naam gegeven. Dit hoeft maar een paar keer te gebeuren, en je wacht erop en klopt het hart een beetje sneller zodra een auto nadert.


Er is een ruwe toon onder mannen, det is met homo's niet verschillend

Er is een ruwe toon onder mannen, en dat is niet anders met homo's. Integendeel.

[Zenuwschade in homo's: 1) Eeuwige verstopping - 2) Vervolgens mobbing]

De vele gezondheidsproblemen van homoseksuele mannen kunnen echter niet alleen worden verklaard door stress bij minderheden. De eerste schade ontstaat tijdens de onderduik, maar de tweede, en misschien nog ernstiger, ontstaat pas daarna - na het uitstapje door de mobbing.

Discriminatie komt ook voor in de homoseksuele gemeenschap - [Discriminatie en uitspraken Homo versus Homo]

Decennialang gingen psychologen ervan uit dat de cruciale fasen in de vorming van de homo-identiteit leiden tot coming-out en dat we, als we ons eindelijk goed voelen in onze huid, ons leven kunnen opbouwen samen met mensen die dezelfde ervaringen hebben.

Maar uit onderzoek van de afgelopen tien jaar blijkt echter dat de strijd om aanpassing steeds heviger wordt. Volgens een onderzoek uit 2015 lijden mannen die net naar buiten zijn gekomen (coming out) meer aan angst en depressie dan mannen die hun homoseksualiteit nog verbergen. Want discriminatie loert ook in de homogemeenschap.

Elke homo die ik ken, draagt een pakket met alle nare dingen die andere homo's hem verteld of aangedaan hebben. [Geval 1]: Toen ik op een datum ging, stond de kerel op zodra hij me zag, beschuldigde me ervan kleiner te zijn dan op mijn foto's, en vertrok. [Geval 2]: Alex, fitnesstrainer in Seattle, hoorde van een lid van zijn zwemploeg:

"Ik ben bereid uw gezicht te accepteren, kijken als u me zonder een condoom neukst. [Geval 3]: Martin, een Brit in Portland, heeft er zo'n vijf kilo aan besteed en kreeg met Kerstmis van Grindr de boodschap: "Jullie waren altijd zo sexy. Jammer dat je dat omhoog geschroefd hebt."

Bij andere minderheden vermindert steun van de gemeenschap angst en depressie. De nabijheid van mensen die je instinctief kent is hulpvaardig. In ons geval is daarentegen het tegenovergestelde het geval.

[Blijkbaar zijn ze bang dat ze hun anusproblemen zullen ontdekken].

[Gefrustreerde homo's onderling]

Verschillende studies hebben aangetoond dat de neiging tot onbeschermde seks en meth [psychotrope drugs] toeneemt, terwijl de betrokkenheid bij vrijwilligerswerk of sport afneemt als je in een homo buurt woont. Uit een onderzoek uit 2009 blijkt dat homo's die nauw verbonden zijn met hun homo-gemeenschap minder tevreden zijn over hun eigen liefdesaffaires.


Homomannen behandelen elkaar slecht omdat homos mannen zijn - [de stress om gediscrimineerd te worden in een homogroep is ongelooflijk hoog]

"Homo's en biseksuele mannen omschrijven de homoseksuele gemeenschap als een belangrijke stressfactor", zegt John Pachankis, die in Yale onderzoek doet naar geslachtsgerelateerde ziekten. De belangrijkste reden is dat discriminatie binnen de groep de psyche meer schaadt dan en afwijzing door de hetero meerderheid.

Als je wordt afgewezen door heteroseksuelen, kun je het gemakkelijk over het hoofd zien, je kunt je ogen oprollen of je middelvinger laten zien - je hebt hun herkenning niet nodig. Maar de afwijzing door andere homo's doet meer pijn omdat je deze mensen meer nodig hebt.

[Homomannen die elkaar niet leuk vinden, gaan slecht met elkaar om]

De onderzoekers die ik sprak om aan te nemen dat homoseksuelen vaak om twee redenen gewond raken.  De belangrijkste reden, die ook het vaakst genoemd wordt, is dat homomannen elkaar slecht behandelen omdat homo's mannen zijn.

Pachankis: "In een gemeenschap van mannen wordt vooral de mannelijkheid uitgedaagd.  Manhood is een vluchtig goed.  Het moet voortdurend geënsceneerd of verdedigd of geëist worden.  Wanneer mannelijkheid ter discussie wordt gesteld, kun je zien hoe dom mannen erop reageren.  Ze nemen agressieve houdingen aan, nemen financiële risico's, willen dingen kapotmaken."


Bij vrouwelijke homo's zelfmoord, eenzaamheid en psychische aandoeningen komen nog vaker voor

[De psycho's: vrouwelijke homo is meer suïcidaal, mannelijke homo is meer macho, drugs en tabak]

Op die manier kan ook de alomtegenwoordige stigmatisering van vrouwelijke mannen in de homogemeenschap beter begrepen worden. Dane Whicker, klinisch psycholoog en onderzoeker aan de Universiteit van Duke, heeft ontdekt dat de meeste homomannen geïnteresseerd zijn in mannelijke mannen en zo mannelijk mogelijk willen zijn.

Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat mannen in het verleden minder problemen hadden in de heteroseksuele samenleving. Of misschien hebben we te maken met geïnternaliseerde homofobie: Vrouwelijke homo's worden nog steeds stereotiep gezien als een bodem, een ontvankelijke partner in anale geslachtsgemeenschap.

[Supplement: Bij vrouwelijke homo's breekt de anus sneller, dus zelfmoord komt voor wanneer ze verbanden en luiers moeten dragen en als een baby rond moeten lopen].

Zelfmoord, eenzaamheid en psychische aandoeningen komen vaker voor bij vrouwelijke homo's. Mannelijke homo's daarentegen hebben meer last van angst, hebben vaker onbeschermde seks en nemen vaker hun toevlucht tot drugs en tabak.


[Het internet maakt homobars overbodig - maar veroorzaakt MEEREN STRESS en MEER ONDERHOUD]: Terwijl de homobars aan het verdwijnen zijn, ontmoeten steeds meer mensen in Grindr

Grindr-Internet-Kontaktportal mit Schwerpunkt Schwule
Grindr-Internet-contactportaal met focus op homo's [6]

De tweede reden waarom de homoseksuele gemeenschap haar leden zoveel benadrukt, is niet vanwege onze wederzijdse afwijzing, maar vanwege hoe. In de afgelopen tien jaar zijn de traditionele ontmoetingsplaatsen voor homo's - bars, nachtclubs, sauna's - geleidelijk verdwenen en vervangen door de sociale media.

Minstens 70 procent van de homoseksuele mannen gebruikt vandaag de dag dating apps zoals Grindr of Scruff. In 2000 leerde ongeveer 20 procent van de homoparen elkaar online kennen. In 2010 was dat 70 procent. Het aantal homoparen dat vrienden heeft gemaakt door vrienden is gedaald van 30 naar 12 procent.

[Horrorverhalen op grindr tegen homo's - dat zorgt voor nog meer stress]

In de media lees je vaak horrorverhalen over de Grindr app, die door de gebruikers gemiddeld 90 minuten per dag wordt gebruikt: over moordenaars of homofoben die hier hun slachtoffers slepen.

Of het gaat over de verontrustende "chemseks parties" [drug seks parties] die zich verspreiden in Berlijn, Londen en New York. En ja, dat zijn problemen. Maar het eigenlijke effect van de apps is stiller, onopvallendder en in sommige opzichten dieper: velen van ons communiceren vooral op deze manier met andere homo's.


Deze apps geven ons nadrukkelijk het gevoel lelijk te zijn - [de gewenste criteria op de lijst wordt nauwelijks voldaan - één wordt eenvoudigweg geëlimineerd met één klik, waardoor minderwaardigheidscomplexen ontstaan]

Het ergste aan apps, en de reden waarom ze de gezondheid van homo's en heteroseksuele mannen zo verschillend beïnvloeden, is niet alleen omdat we ze zo intensief gebruiken. Ze zijn eerder bijna perfect geschikt om onze negatieve zelfperceptie te verergeren.

In 2015 voerde trauma-onderzoeker Elder gesprekken met homo's en ontdekte dat 90 procent van zijn proefpersonen een partner wilde die lang, jong, blank, gespierd en mannelijk was. De meesten van ons voldoen aan geen van deze criteria, laat staan aan alle vijf, en dus geven deze apps ons nadrukkelijk het gevoel lelijk te zijn.

[De gay sauna was socialer dan het internet, waar je gewoon weggelikt wordt]

Dit alles is natuurlijk niet nieuw. De psycholoog Walt Odets, die zich al sinds de jaren tachtig bezighoudt met sociaal isolement, legt uit dat homomannen bij de sauna's net zoveel leed als vandaag de dag bij Grindr. Maar hij ziet dit verschil bij zijn jongere patiënten:

"Als je werd afgewezen door iemand in de sauna, kun je er toch met ze over praten. Misschien kan het een vriendschap worden of op zijn minst een positieve sociale ervaring. Met de apps duwen je weggedrukt als je niet als seksueel of romantisch interessant wordt ervaren.

De apps kunnen de volwassen versie van de hypothese die Pachankis 'De beste kleine jongen van de wereld' noemt, alleen maar versterken of versnellen. Wanneer we onze seksualiteit verbergen als tieners, richten we ons gevoel van eigenwaarde op wat de buitenwereld van ons wil: goed zijn in sport, op school etc.

De sociale normen van onze eigen gemeenschap dwingen ons als volwassenen om ons nog meer te richten op onze eigenwaarde: op ons uiterlijk, onze mannelijkheid, onze seksuele prestaties.

Maar zelfs als we hier concurrerend zijn, zelfs als we ons ideaal van de mannelijke dominante top bereiken - zelfs dan hebben we in werkelijkheid geconditioneerd onszelf te worden verwoest wanneer we niet langer voldoen aan het, wat onvermijdelijk het geval zal zijn.

Uit het Engels vertaald door Elisabeth Thielicke.>

========

De eeuwige depressie van homo's veroorzaakt kindermishandeling van jongens en moorden

Kinderverkrachting en homoseksuelen: 35% van de verkrachting van kinderen met jongens is homoseksueel - en de verkrachtingsfrequentie is 7,5:1 tegen hetero's die meisjes verkrachte

Buch: Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (Deutsch: "MitleidundKlarheit in der Homosexualitäts-Debatte" (1995),  Bub als Missbrauchsopfer, 35% der Kinderschänder an Buben sind Schwule
van de boekje door Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (neederlands: "Recht en smal? Mededogen helderheid in het debat over homoseksualiteit" (1995) [2] - Jongen als slachtoffers van seksueel misbruik, 35% van kinderverkrachters bij jongens is homo [7]

Onder homoseksuelen zijn drugsmisbruik, depressie en zelfmoord onbetwiste problemen op epidemische schaal, maar het zijn niet de enige problemen:

 • KINDERMISBRUIK: zie Studienummers 85-90.

Een groot probleem is het grote aantal homoseksuele mannen dat de voorkeur geeft aan seks met jongens (kindermishandeling / pedofilie). Sommige studies bewijzen dat 35 procent van de kindermishandelaars homoseksueel is, terwijl in het algemeen slechts 1 - 2 procent van de mannen homoseksueel is! [web01]

Recapitulatie

1-2% van de mannen is homo - en begaat 35% van de kindermisbruikcriminaliteit.
98-99% van de mannen is heteroseksueel en begaat 65% van de kindermisbruikcriminaliteit.

Homo-pedofielen plegen 7x meer zedendelicten bij kinderen (jongens) dan hetero-pedofielen (bij meisjes).

Je kunt alleen maar raden waarom: De homo's houden van de kinderanus van de jongens, zodat ze meegenomen kunnen worden naar elke misdaad tegen jongens. (Conclusie Palomino)

 • Bovendien overlijden homoseksuele kindermishandelaars veel vaker (7 keer vaker!) op kinderen dan heteroseksuele pedofielen: in een verhouding van 150:20! (Psychologische rapporten 1985/57 pagina 1.227 -1.236).

Deze zeer gedetailleerde studie naar seksuele afwijkingen bij mannen toonde aan dat 153 homoseksuele poeders (verkrachters) in 22 jaar tijd 22.981 jongens seksueel hadden misbruikt (dus gemiddeld had elke veroordeelde homoseksueel 150 jongens verkracht), terwijl 224 heteropedofielen (verkrachters) in 18 jaar tijd 4.435 meisjes (gemiddeld 20 meisjes) seksueel hadden misbruikt. [web01]

[Het verschil van 4 jaar tussen 18 en 22 jaar werd voor deze algemene statistieken verwaarloosd].

Dit resulteert in een verhouding van 7.5 op 1 hoger gevaar van homo's voor kinderen. [web01]

Studie in de "USA" 1973-1992: Gays verkrachten kinderen 56 keer meer dan heteroseksuelen

[Voorstel: Homo's nemen wraak op kleine kinderen omdat de kinderen nog een intacte anus hebben die de homo's niet meer hebbe


Buch: Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (Deutsch: "MitleidundKlarheit in der Homosexualitäts-Debatte" (1995), een boekje door Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (neederlands: "Recht en smal? Mededogen helderheid in het debat over homoseksualiteit" (1995)

Nauwe band tussen seksueel misbruik van kinderen en homo's!

Uit een langetermijnstudie van het Centraal bureau voor de statistiek van de VS van 1973-1992 bleek dat 49,4% van alle gevallen van kindermishandeling (in totaal meer dan 29 miljoen gevallen) in deze twintig jaar door slechts 1 tot 1,7% van de homoseksuele bevolking werd gepleegd. Dit betekent dat volgens dit onderzoek elke homoseksueel gemiddeld 56 keer meer kinderen seksueel misbruikt dan elke heteroseksuele volwassene. [web01]

Tweederde van de kindermishandelaars gebruikt geweld! [web01]

Uit een andere studie bleek dat 58% van alle kindermisbruikers geweld gebruikt, en dat 42% van de kinderen lichamelijk letsel opliep als slachtoffer van seksueel misbruik (zie studie 6, Psychiatric Quarterly, februari 1985, blz. 89-102). [web01]

Statistieken over homoseksuelen en moord: 41 procent van alle moorden in de "VS" wordt gepleegd door homoseksuelen - 34 keer vaker is een homoseksueel een massamoordenaar dan een hetero


Mörder, Schuss mit Revolver
Moordenaar, doodgeschoten met revolver [12]

[In islamitische gebieden, Azië en Latijns-Amerika, is de normale moordmethode met een mes].

[Voorstel: Homo's nemen wraak op heteroseksuelen, blijkbaar omdat ze de vernielde anus en de daaruit voortvloeiende zelfgekozen discriminatie niet meer aankunnen. Homo's met hun gebroken anus hebben niets meer te verliezen, dus hoge criminaliteit is voor hen geen probleem meer].

Buch: Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (Deutsch: "MitleidundKlarheit in der Homosexualitäts-Debatte" (1995),  een boekje door Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (neederlands: "Recht en smal? Mededogen helderheid in het debat over homoseksualiteit" (1995)

Homoseksuelen en geweld: Hoewel homoseksuelen in de Verenigde Staten maximaal 1-2% van de bevolking uitmaken, is dat in de afgelopen 17 jaar 41%. 8 van de 10 ernstigste massamoorden met meer dan 3 doden tegelijk werden gepleegd door homoseksuelen. Zij zijn dus 34 keer vaker betrokken als massamoordenaars, en volgens Lit.Study No.8 in hoofdstuk 12 is de kans 196 keer groter dat een seriemoord (met 1 moord tegelijk, maar meerdere doden na elkaar) wordt gepleegd door mensen uit het homokamp. [web01]
Lit: Instituut voor wetenschappelijk onderzoek naar seksualiteit, 1987 "Moord, geweld en homoseksualiteit".
(origineel Engels: Lit: Institute for the Scientific Investigation of Sexuality, 1987 "Murder,Violence and Homosexuality")
Zie ook de grafiek "Gemiddelde leeftijd bij overlijden", en de tabel "Meest voorkomende doodsoorzaken".

Grafiek: Gemiddelde sterftetijd - vergelijking hetero-homo
-- Gehuwde hetero mannen: 75
-- Ongehuwde hetero mannen, gescheiden mannen: 57
-- Homo's zonder aids: 42
-- Homo's met aids: 39 [web01].

Das Sterbealter von Heteros, Homos und Lesben, Statistik in einer Grafik
Grafiek met de sterftetijd in vergelijking met hetero's, homo's, lesbiennes - statistieken 1992 [8]

Doodsoorzaken bij mannelijke homoseksuelen in vergelijking met heteroseksuelen
Als u 5371 sterfgevallen met homoseksuelen met witte rechte mensen oud 25-44 jaar vergelijkt, stierven de homoseksuele mensen als AIDS niet de doodsoorzaak was:
-- 10 keer vaker bij ongevallen
-- 18 keer vaker in het verkeer
-- 22 keer vaker als gevolg van een hartaanval (AIDS-patiënten, sommige AIDS-geneesmiddelen en hepatitisgeneesmiddelen veroorzaken afzettingen in de kransslagaders [web17])
-- 25 keer vaker door zelfmoord (bijv. met slaappillen [web16])
-- 87 keer vaker door moord [door extreemrechtse activisten of door moord onder homo's]
(Studie van het Family Research Institute, Inc. Washington DC 1992, Verenigde Staten). [web01]

Tödlicher Verkehrsunfall  Schlaftabletten  Herzinfarkt
Dood verkeersongeval [9] - Slaaptabletten [10] - Hartaanval [11]


Wanneer de anus niet meer sluit bij homo's vanaf 30 jaar, komt schizofrenie tot stand, omdat ze denken dat homo zijn een "vrijheid" is, maar het is een hel met verbanden en luiers, en dan maakt het ze niet meer uit.

De depressie wordt gevolgd door drugs, kindermishandeling, moorden, zelfmoorden.<<        >> 
Bronnen
[web01] af: JA zum Leben Nr. 2003 / 51-53, krant: GZ 02030379 S  P.b.b.: Wissenschaftliche Fakten (Wetenschappelijke feiten)
http://document.kathtube.com/13073.pdf

Buch: Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (Deutsch: "MitleidundKlarheit in der Homosexualitäts-Debatte" (1995),
een boekje door Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (neederlands: "Recht en smal? Mededogen helderheid in het debat over homoseksualiteit" (1995)
koop bij Amazon (Engels)
met meer dan 200 citaten en bronnen van verschillende medische, psychologische en psychiatrische tijdschriften u. studies, 240 pagina's, InterVarsityPress

Hoofdstuk 6 "De prijs van de liefde" (origineel Engels: "The Price of Love") pagina 100-130; Het gezondheidsaspect van homoseksuele praktijken

[web02] https://de.wikipedia.org/wiki/Amöbenruhr
[web03] https://de.wikipedia.org/wiki/Giardiasis
[web04] https://de.wikipedia.org/wiki/Gonorrhoe
[web05] https://de.wikipedia.org/wiki/Salmonellen
[web06] https://de.wikipedia.org/wiki/Campylobacter
[web07] https://de.wikipedia.org/wiki/Chlamydien
[web08] https://de.wikipedia.org/wiki/Syphilis
[web09] http://www.med1.de/Forum/Sexualtechniken/208107/?p=2
[web10] https://www.onmeda.de/forum/hämorrhoiden/2411527-schließmuskel-schließt-nicht-bleibt-offen

[web11] http://www.gaymed.at/startseite_gaymed/vorwort/liebe-auf-griechisch/
[web12] http://www.gaymed.at/startseite_gaymed/vorwort/tabuthema-po/

Fotobronnen
[1] Statistieken over jongeren, zelfmoordgedachten en zelfmoordpogingen: https://www.phillymag.com/g-philly/2012/04/03/queer-young-bullied/
[2] Buch
boekje door Thomas Schmidt: "Straight Narrow?: Compassion & Clarity in the Homosexuality Debate (1995) - ISBN 0-8308-1858-8" (neederlands: "Recht en smal? Mededogen helderheid in het debat over homoseksualiteit" (1995)
koop bij Amazon (Engels)
[3]
Mobbing en wanhoop, depressie bij mannen: https://www.pinterest.es/pin/133067363974891900/
[4] Coming out Day e.V. Logo: http://www.coming-out-day.de/
[5]
Heroïnespuit voor een overdosis: https://www.pinterest.es/pin/204702745546791876/
[6]
Internet-contactportaal Grindr http://www.wetpaint.com/why-women-and-straight-men-use-the-gay-dating-app-grindr-1474383/
[7]
Jongen als slachtoffer van mishandeling: https://www.focus.de/familie/kindergesundheit/eltern-wollen-es-oft-nicht-glauben-denen-passiert-das-nicht-warum-jungen-mit-missbrauchserfahrungen-oft-allein-gelassen-werden_id_6804441.html
[8] Grafiek met de sterftetijd in vergelijking met hetero's, homo's, lesbiennes - statistieken 1992: http://document.kathtube.com/13073.pdf
[9] Dood verkeersongeval: https://www.pinterest.es/pin/683632418408598434/
[10]
Slaaptabletten: https://www.pinterest.es/pin/224617100149652011/ - https://www.pinterest.es/pin/822821794393580499/

[11]
Hartaanval: https://www.pinterest.es/pin/814799757557502265/
[12]
Moordenaar, doodgeschoten met revolver:
https://wize.life/themen/kategorie/fahndung/artikel/67572/versuchter-mord-in-rosenheim-frau-26-auf-offener-strasse-niedergeschossen

^